Over Abba & haar baasje

Abba

AbbaAbba is een Duitse herder met geregistreerde stamboom. Ze is geboren op 12 februari 2013, dus vier jaar oud. Voluit heet ze Abba vom Sante’s home. Ze heeft 7 broertjes en zusjes. Wij hebben ons door de fokker laten adviseren welke pup te nemen uit dit nest. Ze komt uit een foklijn van werk- en hulphonden. Abba is een heerlijke “huishond”. Ze is energiek, speelt graag in het bos en is af en toe heerlijk eigenwijs. In haar hoofd denkt ze volgens mij nog dat ze een puppy van 6 kilo is. Ondertussen weegt ze al 37 kilo!  Ze eet nu bijna 800-900 gram per dag: een combinatie van vers vlees (Naturis) en brokken (FarmFood). We geven haar per dag minimaal twee uur beweging.

Haar baasje

Ik ben Marjolein en de trotse eigenares van Abba.  Ons leven is erg veranderd sinds we (mijn man en ik) Abba hebben. Zij is namelijk onze eerste hond. We hebben ons grondig voorbereid op haar komst. Voeding, riemen, bench, speeltjes en andere verzorgingsproducten hebben we gekocht en getest. “Abba-proof” speeltjes zijn een zeldzaamheid en we hebben al heel veel geld uitgegeven aan producten die uiteindelijk ontzettend tegenvielen. Dit blog ben ik daarom gestart om over mijn ervaringen te vertellen. Daarnaast deel ik graag de leuke momenten die wij samen beleven. Abba is een onuitputtelijke bron van inspiratie en geeft mij de mogelijkheid om diverse onderwerpen met betrekking tot honden te beschrijven.

Ik ben geen expert op het gebied van opvoeding en verzorging. De berichten op deze website zijn puur gebaseerd op mijn eigen ervaringen.  In de berichten waar ik gebruik maak van informatie van anderen zal ik altijd de bron vermelden.

Advertenties

3 gedachtes over “Over Abba & haar baasje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s